Facing the Future with Ease
Education, Enterprise & Enthusiasm.
NRF Annual Conference
Thursday 23rd April 2009, Citywest Hotel, Saggart, Co. Dublin.
In the midst of the economic turmoil we have decided to create a conference
that will look to the future with conviction, positivity and energy rather than concentrating
on the all-consuming negatives while still addressing those issues of concern to the industry.
Frank Collins, NRF President.
To register for the Conference email firstname.lastname@example.org
The conference is FREE OF CHARGE for staff of NRF member agencies
and ?75 euro per person for non-members.
With thanks to our primary sponsor RecruitIreland.com
and co-sponsors CXC Global Ltd, The Irish Times and Rubicon Advertising.
Time Item Duration
9.00am Coffee and Exhibition Viewing 30 mins
9.30am Chairperson: Rowan Manahan (Fortify Services) 25 mins
Minister for Labour Affairs, Mr. Billy Kelleher TD
9.55am Frank Collins, NRF President 10 mins
Appreciation of the Situation
10.05am Alan Haugh (NERA) 15 mins
Fostering a Culture of Compliance
10.20am Annemarie Muntz (CIETT) 15 mins
The Crucial Role of Our Industry Internationally
10.35am Panel Discussion 20 mins
Panel to include Mark Fielding (ISME), Frank Collins (NRF),
Anne Marie Muntz (CIETT)
10.55am Coffee Break and Exhibition Viewing 30 mins
11.25am Lucy Gaffney (Chairperson, Communicorps) 25 mins
Triumph Through Adversity
11.50am Tempy Cummins (Vision 2 Reality) 30 mins
Taking it Personally: Managing our personal response to stressful times.
Owners/Managers feel it too!
12.20pm Damien Mulley (Mulley Communications) 20 mins
Blog Marketing – Who? What? How? Why? (Live Demonstration)
12.40pm Rowan Manahan (Fortify Services) 20 mins
What Say Our Target Audience?
1.00pm Light lunch & exhibition viewing 40 mins
1.40pm Bill Boorman (Tin Hat Strategy) 40 mins
A 13 Point Plan for Survival & Growth
2.20pm Conference Officially Closes 10 mins
2.30pm Optional Workshop 40 mins
Structured Networking and Discussion of Key Topics of the Day
NRF Annual Conference 2009